1 Decembrie

o

de Teodor
0 comentarii

Ca niciodată, anul acesta nu simt niciun fior patriotic, de parcă nici n-ar fi ziua națională a României. Poate e de vină combinația absolut deprimantă de ploaie și noroaiele de pe strada mea lăsate în urma lucrărilor la canalizare.

Am dat o fugă până la Mega Image-ul de lângă casă, că s-a trezit maică-mea că are frigiderul cam gol. Asta deși îmi propusesem să nu fac niciun fel de cumpăraturi de 1 Decembrie. A trebuit să merg cu mașina, că dacă mergeam pe jos aș fi lăsat în urma mea o dâră de noroi prin tot magazinul.

N-am apucat să pun nici luminițele de sărbători pe balcon, și nici nu cred că voi apuca să o fac până prind o zi cu vreme un pic mai bună.

S-ar putea să vă placă și următoarele

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dumneavoastră de către acest site web. Utilizăm servicii furnizate de terți pentru a preveni spam-ul.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Presupunem că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate și cookies