Ați început să puneți ceva bani deoparte?

de Teodor Costăchioiu
0 comentariu

M-am apucat azi să transmit indecșii la electricitate și la gaze. E prima lună când consumul nostru a scăzut drastic, un lucru normal ținând cont că s-a mărit ziua și a crescut și temperatura afară.

Mă gândeam cu ocazia asta că acum e un moment bun să încep să pun niște bani deoparte pentru facturile din iarna care vine. Cred că următoarea iarnă va fi mai dificilă decât cea care a trecut. Preturile vor crește, alimentate atât de situația generată de războiul din Ucraina și de un eventual embargou al gazelor rusești, dar și de inflația care crește și tot crește.

M-aș simți mult mai confortabil dacă aș reuși să pun deoparte măcar echivalentul facturilor din intervalul septembrie – martie din iarna aceasta.

* * *

O să continui și cu îmbunătățirea izolației casei, mai am în pod o porțiune de vreo 15mp pe care nu am reușit să o rezolv toamna trecută, pentru că muncitorii care mi-au lucrat la acoperiș au lăsat acolo toate resturile de tablă, înghesuite în cel mai întunecos și greu accesibil colț de pod. Așa că pică pe mine ”plăcerea” de a le da jos, urmând să bag și acolo 30cm de vată bazaltică.

You may also like

Lasă un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy