Ați început să puneți ceva bani deoparte?

de Teodor
0 comentarii 55 vizualizări

M-am apucat azi să transmit indecșii la electricitate și la gaze. E prima lună când consumul nostru a scăzut drastic, un lucru normal ținând cont că s-a mărit ziua și a crescut și temperatura afară.

Mă gândeam cu ocazia asta că acum e un moment bun să încep să pun niște bani deoparte pentru facturile din iarna care vine. Cred că următoarea iarnă va fi mai dificilă decât cea care a trecut. Preturile vor crește, alimentate atât de situația generată de războiul din Ucraina și de un eventual embargou al gazelor rusești, dar și de inflația care crește și tot crește.

M-aș simți mult mai confortabil dacă aș reuși să pun deoparte măcar echivalentul facturilor din intervalul septembrie – martie din iarna aceasta.

* * *

O să continui și cu îmbunătățirea izolației casei, mai am în pod o porțiune de vreo 15mp pe care nu am reușit să o rezolv toamna trecută, pentru că muncitorii care mi-au lucrat la acoperiș au lăsat acolo toate resturile de tablă, înghesuite în cel mai întunecos și greu accesibil colț de pod. Așa că pică pe mine ”plăcerea” de a le da jos, urmând să bag și acolo 30cm de vată bazaltică.

S-ar putea să vă placă și următoarele

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dumneavoastră de către acest site web. Utilizăm servicii furnizate de terți pentru a preveni spam-ul.