Când te trage ața

de Teodor
0 comentarii 42 vizualizări

Ziua de azi e marcată de o tragedie: o femeie a murit mușcată de câini în zona Lacului Morii, lac ale cărui maluri se întind între comuna Chiajna și Sectorul 6 din București. E o știre demnă de o țară din lumea a treia și o încă o dovadă că încet-încet țara asta devine o junglă.

Aceeași femeie a fost atacată de câini în aceeaşi zonă şi anul trecut!

Asta e o chestie pe care nu pot să o înțeleg: te atacă câinii odată, te alegi cu răni grave, și la un an distanță te duci din nou fix acolo unde ai pățit-o prima dată.

Știm că autoritățile nu-și fac treaba, știm că de cele mai multe ori suntem pe cont propriu, și totuși unii nu manifestă nici cea mai mică urmă de instinct de conservare.

Atât s-a putut…

Și mai e o chestie care trebuie spusă: când ai copii altfel evaluezi riscurile. O lași mai moale cu asumatul unor riscuri inutile, că nu e doar viața ta la mijloc ci și viitorul copilului sau copiilor tăi.

Fotografie de Daniele Franchi pe Unsplash

S-ar putea să vă placă și următoarele

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dumneavoastră de către acest site web. Utilizăm servicii furnizate de terți pentru a preveni spam-ul.