Ce mi-am mai cumpărat – Ianuarie 2022

de Teodor
0 comentarii 80 vizualizări

Pentru mine ianuarie continuă să fie o luna a schimbarilor. Încerc sa reduc spațiul alocat studioului foto, cu scopul pe termen lung de a mă muta într-un spațiu mai mic dar mai bine situat.

Așadar, o mulțime de echipamente au luat drumul vanzarii second hand, fiind inlocuite de altele mai compacte.

Ce schimbări am mai făcut, vedeti mai jos.

Echipamente noi cumparate

Doua stripboxuri RoundFlash™ Strip Light. Se pot folosi doar cu speedlite-uri, dar pot fi folosite și cu Godox AD200. Au inlocuit vechile mele stripboxuri de tip umbrela, ce ocupau foarte mult spațiu, chiar și strânse. Trebuie sa fii destul de creativ pentru a le putea folosi în altă poziție decât cea verticală.

Un beauty dish de 45cm, tot de la RoundFlash™. A înlocuit un beauty dish din aluminiu, de aceleași dimensiuni, dar ocupă un spațiu infim când nu e folosit.

Un flash nou Godox V860III pentru Olympus, pe care îl voi folosi cu unul din stripboxurile menționate mai sus. Îmi place ca are acumulator Li-Ion și se încarcă prin USB – are un mic încărcător în care se introduce acumulatorul.

Incarcator UC29 pentru acumulatorii de la Godox AD200. Vreau sa trec la o soluție unificată de încărcare a acumulatorilor pe USB, ce îmi va permite să incarc acumulatorii atât acasă cât și în mașină.

Încărcător USB Anker 543. Are două porturi USB-C și două porturi USB normale, cu un total de 65W.

Casti Bose 700, pentru frecat duda lucrat noaptea, cand doarme copilul. Îmi place la ele ca dacă setez Active Noise Cancelling pe 0 căștile trec în modul transparent, în care microfoanele captează orice sunet din cameră și îl redau în căști. Se comportă similar unor căști deschise – aud dacă se trezește copilul. Altă chestie care îmi place la ele e că se pot conecta la două dispozitive simultan. Pot să le folosesc conectate atât la telefon cât și un alt dispozitiv – calculator, tabletă sau sistemul home cinema.

 

Ce am vândut

Un exponometru L-478DR-U-EL de la Sekonic, cu trigger pentru Elinchrom. Nu mai aveam nevoie de el de când am trecut exclusiv pe Godox.

Un monitor de 7” de la FeelWorld. Il foloseam rar, mă pot descurca la fel de bine și fără el.

Două softboxuri de la Lastolite. Aveam prea multe.

Beauty dish de 43 cm. Ligheanul ăla ocupa o grămadă de spațiu.

Brat microfon Rode PSA1.

Mai am diverse chestii listate pe OLX, dați o privire dacă credeți că vă interesează câte ceva.

S-ar putea să vă placă și următoarele

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dumneavoastră de către acest site web. Utilizăm servicii furnizate de terți pentru a preveni spam-ul.