Manfrotto MOVE – un sistem quick release pentru capete foto-video.

de Teodor Costăchioiu
0 comentariu

Deși încerc să mai reduc din cheltuielile cu fotografie, nu am putut rezista tentației și mi-am luat trei sisteme quick release Manfrotto MOVE – MVAQR pe numele lor de cod.

Ce e atât de special la ele? Sunt sunt singurele sisteme quick release pentru capete de trepied de care știu. Baza MVAQR-BASE se înfiletează pe trepied, iar placa mobilă MVAQR-PLATE se atașează capului foto sau video. Se pot cumpăra și separat, în funcție de ce combinații doriți să obțineți. 

 

Manfrotto Move: quick release pentru capete de trepied

Odată instalate, detașarea părții mobile se face prin simpla rotire a inelului de pe baza. Instalarea unei. Atașarea se face prin simpla apăsare a plăcii mobile pe bază, urmată de rotirea inelului pentru blocare. 

Greutatea totală atașată nu poate depăși 20kg, mai mult decât suficient în cele mai multe situații.

 

Sunt extrem de utile când am de făcut trecerea între capul foto și cel video, dar și când mut un anume cap pe alt trepied sau vreau să agăț aparatul foto cu ajutorul unei menghine pentru a face pozele de sus, flat lay.

 

Manfrotto Move cu cap micrometric Manfrotto

 

You may also like

Lasă un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy