Tidal update: Apple TV 4k și Dolby Atmos

de Teodor
0 comentarii

Până la urmă mi-am luat Apple TV 4k, versiunea 2022, pentru că în familie s-a cerut insistent Disney+ și minunatul meu televizor de la SONY nu mai permite instalarea de noi aplicații, în ciuda faptului că are doar patru ani.

Dacă tot am Apple TV, am trecut la planul HiFi Plus la Tidal. Plătesc acum 39.99 lei lunar, dublu față de planul standard. Am în schimb streaming de până la 9216 kbps și, ce mă interesa cel mai mult, muzică în format Dolby Atmos.

Am o chestie care mă nemulțumește la maxim: pe Dolby Atmos se aude foarte încet. Trebuie să dau volumul la mai mult de jumătate pentru o audiție normală, în condițiile în care am un receiver de 80W/canal. Treaba e și mai nasoală când uit de asta și trec înapoi pe conținut normal, de nu știu cum să pun mai repede mâna pe telecomandă să dau mai încet.

Altă ciudățenie e că trebuie să țin TV-ul pornit pe Apple TV. Cum îl închid sau schimb canalul, cum se oprește redarea audio.

Photo by Dan Farrell on Unsplash

S-ar putea să vă placă și următoarele

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dumneavoastră de către acest site web. Utilizăm servicii furnizate de terți pentru a preveni spam-ul.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Presupunem că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate și cookies